En enkel GIF kan endre hverdagen din

I mange år har CRM-systemer fokusert på gamification for å engasjere selgere og resten av organisasjonen. Business Apps MVP Thomas Sandsør fra PointTaken viser hvordan du kan bruke Low Code-tilnærming for å koble Dynamics 365 Sales med Teams.

– Den siste tiden har Microsoft snakket om Teams as a platform, samtidig som Covid-19 har gjort at Teams har blitt en sentral del av hverdagen til mange. Møter, chat, oppgaver og samhandling er samlet i en unik plattform, som nesten er et operativsystem i seg selv, forklarer Thomas Sandsør, leder Dynamics CRM hos PointTaken.

Som MVP med bakgrunn som Technical Strategist hos Microsoft har han god kjennskap til det nyeste som skjer på Microsoft-plattformen.

– Det viktigste med alle IT-systemer er å være der brukerne er. Hvis du skal få brukerne til å ta i bruk smarte løsninger, oppnår du det enklest hvis de kan gjøre det uten å gå ut av sin normale arbeidshverdag, det vil si at de ikke må bytte applikasjoner hele tiden.

For mange er det i dag like selvfølgelig å åpne Teams som Outlook når de starter maskinen.

– Jeg kommer til å vise hvordan du ved hjelp av Power Platform sin Low Code-tilnærming kan koble Teams med Dynamics 365 Sales på en enkel måte. Dette er noe vi både har gjort selv og ute hos kunder. Bli med og se hvordan en enkel GIF kan endre en selgers hverdag, inviterer Sandsør.

Les hele agendaen og meld deg på her