Vesentlige oppgraderinger i Power Apps

Bedre brukeropplevelse på mobil enheter, forbedringer i modern solution explorer, støtte for store filer, bedre navigasjon og mye mye mer. Power Apps får en rekke forbedringer i lanseringsbølge 1 2020. Adomas Galdikas ser på de viktigste.

– Lerretsapper og modelldrevne apper gir brukerne forskjellige muligheter. Så langt har ikke brukerne fått tilgang til begge disse appene via én mobilapp, men nå kan brukerne få tilgang til alle favorittappene sine i én mobilapp, Power Apps-mobilappen, uten å måtte bytte, forteller Adomas Galdikas, løsningsarkitekt hos Avanade.

Han jobber til daglig med Dynamics 365 CE og Power Apps. Den 4. mai går han gjennom de viktigste oppdateringene i Power Apps som kommer i lanseringsbølge 1 2020.

– Det er varslet en del endringer i moderne løsningsutforsker som gjør at flere nå vil ta i bruk denne. En sekundær navigasjon gir enklere overganger mellom løsningskomponenter. I tillegg er nå de nyeste elementene dine bare ett klikk unna og appen husker innstillingene fra hvor du slapp.

I følge Microsoft gir Lanseringsbølge 1 for 2020 betydelige forbedringer for Power Apps-utviklere og gjør apper som er opprettet på nettet og på mobile enheter mer avanserte og brukervennlige.

– Du kan nå laste opp filer på inntil 128 MB og bilder på inntil 30 MB. Tidligere var dette begrenset til 5 MB. Oppgraderingen innebærer mindre utvikling når du jobber med store filer.

Andre nyheter inkluderer bedre navigasjon, bedre filtrering, mer intuitiv søkefunksjon og flere nyheter for lerretsapper, inkludert utskrivbare sider og tilgjengeliggjøring.

– Power Apps gjør det rimeligere og enklere å utvikle apper som støtter Dynamics 365, og lanseringsbølge 1 inneholder en rekke forbedringer, inkludert funksjoner som er meldt inn fra brukerne selv, understreker Galdikas.

Se agendaen og registrer deg for webinaret her