Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DynUG fagdag Business Central

2. mars 2021 @ 09:00 - 11:00

Velkommen til Business Central-fagdag på Teams. Arrangementet vil bli spilt inn og delt eksklusivt med DynUG-medlemmene i etterkant (krever betalt kontingent). Klikk her for å delta hvis du er sent ute!

Agenda:

 

09:00 KEYNOTE: Hva er nytt i Business Central?
Få et innblikk i  nyhetene som kommer i relasewave 1 for 2021, som rulles ut fra april 2021. Vi vet at Microsoft Dynamics 365 Business Central får flere nye funksjoner som skal forenkle og forbedre hvordan partnere administrerer leietakere og hvordan administratorer håndterer lisenser og tilganger. I tillegg blir det økt integrering med Teams og lokale utvidelser.
Peter Jakobsen, Microsoft Europe
Last ned presentasjon
09:30 Kunde-erfaring: Global Ocean Technology Group
Marine-teknologiselskapet Global Ocean Technology Group har implementert Dynamics 365 Business Central i ti selskaper samtidig. Løsningen er levert av Microsoft-partner Pilaro. De deler sine erfaringer med planlegging og implementering, og viser eksempler på ulike verktøy de har benyttet i prosessen, samt hvordan bruken av webservices har hjulpet mye med implementeringen.
Tor Inge Rislaa, Vice President Enterprise Architecture, Global Ocean Technology Group
Last ned presentasjon
10:00 Kunde-erfaring: Stor ERP-løsning i skyen for energiselskap
NEAS AS, tidligere Nordmøre Energiverk, hadde en eldre ERP-løsning med mye integrasjoner. En restrukturering av selskapet ga mulighet for å bytte til en moderne skybasert løsning tilpasset egne behov. De valgte Microsoft Dynamics 365 Business Central fra Oseberg Solutions AS. Hør deres erfaringer med en av Norge største online-installasjoner av Business Central.
Borgny Hatlestad Tveekrem, innkjøpsleder NEAS AS og Bjarne Fure, konsulent anskaffelse
Last ned presentasjon
10:30 Kunde-erfaring: Lynrask implementering av Business Central for vaksinelogistikk
Distribusjon av Covid-19 vaksiner i norske kommuner krever gode systemer og rutiner for å ivareta og sikre  effektive leveranser. Hør hvordan Helseetaten i Oslo Kommune på rekordtid tok i bruk Microsoft Dynamics 365 Business Central som verktøy i sin vaksinelogistikk.
Andreas Bjørneby, senior forretningsutvikler Byx Digital AS
Last ned presentasjon
11:00 Slutt

Med forbehold om endringer

Detaljer

Dato:
2. mars 2021
Tid
09:00 - 11:00