Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi oppsummerer Microsoft Business Applications Summit

26. mai 2021 @ 09:00 - 10:30

Vi ser på de viktigste nyhetene fra Microsoft etter Microsoft Business Applications Summit 4. mai. Her er agenda (med forbehold om endringer):

09:00 Dynamics 365 Finance, Supply-Chain og Project Operations
Viktigheten av brukerne og ble igjen understreket da James Phillips og Alysa Taylor holdt innledningsforedraget under Microsoft Business Applications Summit. Sammenhengen mellom Azure, Power Platform og Dynamics 365 blir også styrket.
v/Fredrik Sætre, Microsoft Norge
09:15 Dynamics 365 Business Central
v/Peter Jakobsen, Microsoft Vest-Europa
09:30 Mål i Power BI
En av de store nyhetene under Microsoft Business Applications Summit var mål i Power BI. Den er nå tilgjengelig i en forhåndsversjon for brukere av Power BI Premium og den 26. mai kan du se en live demo av hvordan det fungerer.
v/Hans Kristiansen, Capgemini
09:45 Microsoft Dynamics Customer Engagement
På Customer Engagement vil blant annet se helt ny teknologi med Customer Journey Orchestrator, der du kommuniserer med kundene i sanntid.  I tillegg kommer det store produktivitetsforbedringer for selgere og samtaleintelligens og mange spennende oppdateringer til mobilappen som forbedrer mobilopplevelsen for selgere mens man er på farten.
v/Jan Løvfold, Microsoft Norge
10:00 Rundebordskonferanse der du kan sende inn spørsmål på forhånd og få svar fra panelet, som blant annet består av Hans Kristiansen fra Capgemini, samt Fredrik Sætre og Jan Løvfold fra Microsoft Norge. Send oss gjerne en e-post allerede i dag.

Registrer deg her (gratis):

Detaljer

Dato:
26. mai 2021
Tid
09:00 - 10:30