Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Webinar: Dynamics oppfriskning

25. august 2020 @ 10:00 - 14:00

Vi gjentar suksessen fra mai og inviterer til webinar med de siste nyhetene i Dynamics 365 inkludert release-notes for juli og et blikk på releasene som kommer i oktober. I tillegg blir det fire halvtimer med Power Platform der vi ser på praktiske eksempler og lærer mer om Power BI Adoption Framework. Du trenger ikke være med på hele dagen, men velger de foredragene som ser interessante ut for deg.

Foreløpig agenda:

10:00 Nyheter i Microsoft Dynamics F&O
Release wave 2 2020 inneholder en rekke planlagte oppdateringer. BizApps MVP Kurt Hatlevik tar oss gjennom de viktigste punktene.
v/Kurt Hatlevik, MVP & Nordic Capability Lead Retail/Commerce hos DXC Technology
10:45 Nyheter i Microsoft Dynamics BC
Det blir blant annet en kikk på de mest sentrale nyhetene som kom i oktober og veien videre mot neste versjon, mulighetene for backup, mer enn tre tenants og litt om telemetry-data, samt noen nyheter på utviklingssiden.
v/Peter Jakobsen, Microsoft
11:30 Lunsjpause
12:00 Power BI Adoption Framework
Riktige og raske beslutninger, tatt på bakgrunn av gode data og ikke magefølelsen, er viktig i dagens forretningsliv. Du får  et overblikk over hva Power BI Adoption Framwork innebærer og en demo for å vise de viktigste komponentene.
v/Hans Kristiansen, Capgemini
12:30* Covid-19 og Power BI
Helsedirektoratet har benyttet Power BI for å dele data under Korona-epidemien. Her får du vite litt om prosessene og logikken bak dette.
v/Hans Christian Sundsfjord, Information Architect hos Helsedirektoratet
13:00* Power Apps for å komme gjennom Korona-hverdagen
Med Power Apps er det enkel å automatisere ulike prosesser. Skill har laget tre ulike app-er som hjelper dem å organisere hverdagen under Korona-epidemien. Tukkensæter viser også hvordan du kan lage dine egne apper på en enkel måte.
v/Brage Rønning Tukkensæter, Skill
13:30* Bærum Kommune: Smittevernutstyr, styring, system
Bærum kommune var proaktive og mente at digitalisering av fordeling av smittevernutstyr-prosessen ville minimere presset, og det gjorde det også. Denne verdirike løsningen ble bygget ved hjelp av SharePoint, Power Apps, Power Automate og Logic Apps.
v/Ahmad Najjar, Infoworker

* Cirka-tidspunkt da vi setter av tid til spørsmål underveis.

Arrangementet er gratis og vil bli sendt via Microsoft Teams. Alle som har meldt seg på innen tirsdag 25. august kl 08:00 vil motta en e-post med invitasjon til arrangementet.

Detaljer

Dato:
25. august 2020
Tid
10:00 - 14:00