ALT OM ARRANGEMENTET | AGENDA | PRAKTISK INFORMASJON

I år har vi et svært sterkt program under DynUG brukerkonferanse, med et eget spor for Power-Platform mandag og parallelle spor for F&O og BC begge dager. Vi byr på noen av landets mest kunnskapsrike foredragsholdere innen Microsoft Dynamics-plattformen, en spennende paneldebatt og ikke minst erfaringer fra kunder som NOKAS, Rekvisitt, Oluf Lorentzen og HTS Hans Torgersen & Sønn. I tillegg er et teknologiske dypdykk begge dager. Last ned programmet i PDF-format her (med forbehold om feil).

Påmeldingen er åpen – meld deg på i dag!

Mandag 25. november

Key Note
Kundene må tilpasse seg
Når DynUG inviterer til årets store brukerkonferanse i november vil Bo Hjort Christensen som vanlig trekke de store linjene første dag. Han ser flere strategiske endringer fra Microsoft som vil få konsekvenser for kundene fremover.
Bo Hjort Christensen, Høyskolelektor BI
Key Note
Nyheter og status BC
Den 1. april annonserte Microsoft at de ikke lenger vil selge Dynamics NAV. Heretter er det kun Dynamics 365 Business Central som gjelder. Hva det innebærer for deg som kunde er tema når Bjørn Tollevsen inntar podiet under DynUG-konferansen i november.
Bjørn Tollevsen, Chief Digital Officer, Pilaro AS
Teknologi
Hva er SAF-T og hvordan blir du compliant?
SAF-T (Standard Audit File Tax) er et nytt norsk lovkrav som kommer fra 1.januar 2020. XML-formatet gjør at du kan laste opp regnskapsdata til Altinn, så myndighetene kan kjøre revisjon gjennom sine systemer. Her får du svar på hva det innebærer og hvordan du imøtekommer kravene.
Bjørn Tollevsen, Chief Digital Officer, Pilaro AS
Kundenes erfaringer
NOKAS
NOKAS Cash Handling går til skyen med D365 og det krever mye av forretningen. «AX365»-prosjektet er kjernen og navet i hele «Cash Logistics»-prosjektet, som har en planlagt Go-Live Q2 2020. Det er mange integrasjoner og mange «strømmer» å holde styr på, NOKAS deler sin tilnærming for å lykkes med dette.
Merethe Johansen, Chief Digital Officer
Teknologi
Rett vare på rett sted til rett tid – logistikk med Business Central?
Kan Business Central hjelpe oss til å optimalisere virksomhetens logistikkoperasjoner, spore en vare fra opprinnelse til forbruker og kan kunstig intelligens og maskinlæring bidra til mer effektiv drift? Vi ser på hvilke funksjoner Business Central har for å hjelpe oss med å ha rett vare på lager til rett tid og i rett mengde.
Inge Magne Bruvik, seniorkonsulent Microsoft Dynamics 365 Business Central
Teknologi
Fremtidens utviklingsplattform i Business Central
Mye av NAVs historiske suksess har vært tuftet på enkle og effektive kundetilpasninger og et rikt utvalg av tilleggsmoduler. Den største endringen i Business Central er for mange fraværet det integrerte utviklingsmiljøet C/SIDE og språket C/AL.Hvor går veien for utvikling og tilpasninger? Hvilke verktøy finnes?
Trond Teigland, løsningsarkitekt CGI
Teknologi
Microsoft & Semine: Automatiseringsmuligheter
Dynamics 365 blir en plattform for et økosystem av produkter som stadig enklere kan kobles på for å sikre sømløs dataflyt og verdiøkning mellom kjerne og spesialistløsninger. SEMINE er en AI-basert regnskapsrobot som vil endre økonomifunksjonen slik vi kjenner den. Hvilke muligheter gir det?
Robert Kristiansen, innovasjonsdirektør Semine

Tirsdag 26. november

Key Note
Microsoft sin verktøykasse
Kombinerer du Microsoft Dynamics, Azure og Office med Microsoft PowerPlatform har du tilgang til en enorm verktøykasse. Det er tema når teknisk spesialist Fredrik Sætre gir deg et fugleperspektiv på mulighetene du kanskje allerede sitter på.
Fredrik Sætre, Teknisk ekspert Microsoft Norge
Key Note
Nyheter i Power BI
Det har kommet en rekke store nyheter på Power BI i 2019 og flere er underveis. Når Microsoft åpner et Azure-datasenter i Norge, er det spesielt viktig for offentlig sektor. Kristiansen tar for seg de største nyhetene og hvilke muligheter de gir deg som kunde.
Hans Kristiansen, Capgemini
Hands-On
Teknisk dypdykk i livssyklus
Løsningsarkitekt Tommy Skaue tar et teknisk dypdykk ned i hvordan endringer i arkitekturen påvirker partnere som implementerer, håndtering av applikasjonslivssyklus og neste generasjon miljøarkitektur under DynUG-konferansen i november.
Tommy Skaue, Solution Architect Axdata
Hands-On
Dynamics 365 for Retail
Dynamics 365 Commerce blir tilgjengelig for Dynamics 365 kunder i februar. Med denne løsningen har Microsoft en komplett flerkanals handelsløsning som fungerer i butikk, på nett, på mobil og i tradisjonelt ordremottak.
Kurt Hatlevik, MVP, Enterprise Architect
DXC
Kundenes erfaringer
Oluf Lorentzen live med Business Central
DynUG har fulgt Oluf Lorentzens prosess med å velge en ERP-løsning for fremtiden i snart to år. I september gikk live med Dynamics Business Central og tilhørende støttesystemer.
v/Jarl Eirik Bærø, IT-sjef Oluf Lorentzen AS
Teknologi
How Azure and Power Platform can boost Dynamics 365
Today we can jump out of the system to use ready services, provided by Microsoft Azure platform. This session is dedicated to practical business-cases of using various Microsoft Azure Services, integrated with Dynamics 365 products.
v/Alexander Ermakov, Microsoft MVP, RD, Partner at Awara IT