Utstillerinformasjon DunUG 2017

Det skjer mye med Microsoft Dynamics-produktene for tiden, endringer som vil påvirke både kunder og partnere. Dette vil vi sette fokus på under høstkonferansen 20. og 21. september på Gardermoen. Dynamics brukergruppe setter sammen et spennende faglig program, med blant annet ERP-nestor Bo Hjort Christensen, forretningsadvokat Grethe Funderud Stillum fra Brækhus Advokatfirma DA og Hans Kristiansen fra Cap Gemini.

Deltakerne får svar på viktige spørsmål som kan redusere usikkerheten for fremtiden. Det blir også en gylden mulighet til å møte andre med samme utfordringer og ikke minst høre hva slags erfaringer ulike bedrifter har med Microsoft Dynamics-produkter.

Det er seks utstillerplasser á kroner 18 000 + mva. Per 22. juni er tre stykk bestilt, og det er tre ledige.

I prisen ligger det da dagpakke begge dager for en person, inkludert lunsj og forfriskninger. Det blir gode muligheter til å møte kundene i uformelle settinger på kvelden, da vi serverer tapas og vin.

Overnatting:
Du booker hotellrom selv med å sende en e-post til meeting.osloairport@scandichotels.com og vise til bookingkode COM200917. Enkeltrom fra kr 1140 per natt.

Scandic Oslo Airport er et topp moderne hotell bare minutter unna Gardermoen flyplass, og med parkeringsplass rett utenfor. Døgnpris for parkering er bare 130 kroner, og det er fire ladestasjoner for elbiler her. Hotellet har blant annet treningsrom med moderne og variert treningsutstyr.

Utstillerområde: