ØK-IT Konferansen 2015: Se nye Dynamics AX

Under ØK-IT Konferansen 2015 vil direktør Kim Ibfelt gi et unikt innblikk i den nye versjonen av Microsoft Dynamics AX.
Under ØK-IT Konferansen 2015 vil direktør Kim Ibfelt gi et unikt innblikk i den nye versjonen av Microsoft Dynamics AX.

Under ØK-IT Konferansen 2015 i august blir det blant annet et besøk hos Microsoft Development Center Copenhagen og et unikt innblikk i den kommende versjonen av Microsoft Dynamics AX.

Når Common Norge og Peritus inviterer til København-tur får du møte Kim Ibfelt. Han er direktør for Microsoft Dynamics AX SCM og har jobbet med det som er Microsoft Dynamics NAV siden 1999, før han i 2011 skiftet beite til Microsoft Dynamics AX. En ny versjon av Dynamics AX er underveis, og Ibfelt vil gi en unik innsikt strategien og veikartet som ligger bak og den nye funksjonaliteten du kan vente deg.

Microsoft Development Center Copenhagen ble etablert i 2002 etter at Microsoft kjøpte opp Navision. Her foregår hoveddelen av all forskning og utvikling knyttet til Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV and Microsoft Dynamics CRM. Dette er med andre ord så nærme kilden det er mulig å komme. Utviklingssenteret er anerkjent for sitt unike arbeidsmiljø, som tiltrekker seg spesialister fra hele verden. Over 40 nasjonaliteter er representert her, noe som gjør det til en av de mest internasjonale virksomhetene i Danmark.