Påmeldingen til Dynamics-konferansen åpnet

Nå kan du melde deg på Dynamics høstkonferansen i september. Fram til 1. mai kan du spare 200 kroner på dagpakken og 400 kroner på deltakelse med middag. Du får også gode priser på Scandic Oslo Airport.

DynUG høstkonferanse 20. og 21. september blir årets happening for alle som er interessert i Microsoft Dynamics-produktene. Nå er påmeldingen åpen, og fram til 1. mai får du Early Bird-pris.

Blant foredragsholderne er ERP-nestor Bo Hjort Christensen, forretningsadvokat Grethe Funderud Stillum fra Brækhus Advokatfirma DA og Hans Kristiansen fra Cap Gemini. I tillegg vil IT-ansvarlig Jostein Støen hos HTS Hans Torgersen & Sønn AS fortelle om erfaringene de har med Microsoft Dynamics 365. Følg med her for oppdatert agenda.

Priser

  • Dagpakke én dag: kr 850 (kr 1050 etter 1. mai)
  • Dagpakke to dager: kr 1490 (kr 1890 etter 1. mai)
  • Dagpakke med middag: kr 1718 (kr 2218 etter 1. mai)
  • To dager med middag: kr 2358 (kr 2858 etter 1. mai)

Dagpakken inkluderer lunsj og forfriskninger. Middag er tapas med drikke til.

Overnatting

Du booker hotellrom selv med å sende en e-post til meeting.osloairport@scandichotels.com og vise til bookingkode COM200917. Enkeltrom fra kr 1140 per natt.

Scandic Oslo Airport er et topp moderne hotell bare minutter unna Gardermoen flyplass, og med parkeringsplass rett utenfor. Døgnpris for parkering er bare 130 kroner, og det er fire ladestasjoner for elbiler her. Hotellet har blant annet treningsrom med moderne og variert treningsutstyr, og det er mulig å låne sykler eller gåstaver.