Møt Dynamics-ekspertene i paneldebatt

Kurt Hatlevik fra EG er sammen med Fredrik Sætre og Tommy Skaue fra Axdata Microsoft Most Valuable Professional på Dynamics-produktene i Norge. Under høsten brukerkonferanse kan du stille dem spørsmål og få svar.

– En av tingene jeg synes er spennende er at måten vi implementerer forretningssystemer på i dag blir kraftig påvirket av skyteknologien. Det er ikke lenger så uhørt å gå inn i et prosjekt med et usikkert scope, sier Kurt Hatlevik.

Han er en av tre norske MVP-er (Most Valuable Professional) på Dynamics-løsningene, en rolle han har hatt siden 2012. Hatlevik har bred erfaring og er seniorkonsulent på Dynamics 365 for operations, og har sin egen blogg.

– Det kommer nå elementer og nye tjenester der den tradisjonelle ERP-tankegangen får konkurranse, særlig i SMB-markedet. Skytjenester vil akselererer en del type tjenester, som for eksempel mobile pay, understreker han.

Microsoft MVP er en utmerkelse som går til personer som er eksperter innen sitt område, og som gir et ekstra bidrag til brukerne. De kjennetegnes av et ønske om å dele sin kunnskap, og du kan møte Hatlevik sammen med Fredrik Sætre og Tommy Skaue under DynUG-brukerkonferansen i september.

– Det skjer mye nytt og spennende om dagen. Vi vil gi deltakerne mulighet til å stille oss spørsmål, slik at vi kanskje kan bidra til å øke forståelsen for hva som skjer i markedet, istemmer Sætre og Skaue.

Fredik Sætre og Tommy Skaue sin Dynamics Podcast finner du her: