Tre spennende kundehistorier

PRA Group Europe valgte å oppdatere til Dynamics 365 for å følge europeisk regelverk enklere, Borr Drilling tok en rask avgjørelse om samme løsning og Ulstein-gruppen snudde mitt i prosessen for å gå i nettskyen. Scales deler alle historiene under DynUG-konferansen.

– Vi har over 70 kunder på Dynamics AX i ulike versjoner, og har 13 på Dynamics 365 for Finance and Operations Enterprise Edition. Fire av dem er i drift, to av disse er norske kunder, forteller Kristiane Grøtvedt, salgs- og markedsdirektør for Dynamics 365 i Scales.

Hun har jobbet ti år med ERP, har selv bakgrunn som både konsulent og prosjektleder og var med på å etablere Scales i Norge for fire år siden. Selskapet springer ut fra Danmark, og opererer i dag som en del av NNIT. De er Dynamics 365-partner med fullt fokus på nettskyen.

– Jeg har med historien om tre kunder til DynUG høstkonferanse på Gardermoen. PRA Group Europe er en finansbedrift som har vært kunde hos oss i mange år. De ønsket å oppgradere fra AX 2012 for å holde tritt med europeisk regelverk innen finans, spesielt med tanke på GDPR, momsrapportering og formater for betalingsfiler. De er ikke i produksjon, men de skal live 1. januar i hele Europa.

Scales jobber etter en agile leveransemetode og du vil høre om både erfaringene til kunden og tankene til Scales rundt oppstarten på prosjektene.

– Vi har også to offshore-bedrifter med litt forskjellige historier. Borr Drilling har vært gjennom en veldig effektiv anskaffelsesprosess, og jeg vil snakke litt om hvor raskt det kan gå. Der er vi midt i prosjektet, og det skal etter planen live 1. oktober i år, forklarer Grøtvedt.

– Til slutt vil jeg snakke om Ulstein-gruppen, som var klare til å gå videre med Dynamics AX 2012 on premise da Microsoft lanserte Dynamics 365. De har selv en klar nettsky-strategi, og valgte å snu seg rundt raskt.

Scales ønsker langsiktige kundeforhold, og ser på implementeringen som starten på et samarbeid.

– Vi har selv tatt samme medisin, og implementert Dynamics 365. Det rekker jeg ikke å snakke om under foredraget, men det blir mulig å snakke med meg i løpet av konferansen, understreker Grøtvedt.

Du finner agenda og påmelding til DynUG-konferansen her