Felles samling i Dublin

Bli med DynUG Norge til Dublin og DynUG Summit EMEA 24. til 26. april. Konferansen har fokus på Dynamics AX, Dynamics CRM og Power BI. Det blir en felles samling i Temple Bar sammen med den norske Power BI-gruppen tirsdag 24. april.

DynUG Norge gleder seg til Europas største brukerdrevne Dynamics-konferanse. Summit EMEA går over tre dager og har et omfattende program med topp foredragsholdere fra hele verden. Her møter du andre brukere som deler sine erfaringer og er nysgjerrige på dine løsninger. Flere norske eksperter skal stå på scenen og vi regner med å bli en gjeng som reiser over.

Alle sluttkunder som er medlemmer av DynUG Norge får 10 prosent rabatt gjennom Common Norge. Ta kontakt med Øistein Tidemand-Johannessen hvis du er interessert. Du må selv organisere fly og hotell. Flere har valgt å bo på Maldron Hotel Pearce Street.