Datoen for årets konferanse er klar

Sett av onsdag 7. november og torsdag 8. november. Da inviterer DynUG brukergruppe til årets store fagkonferanse på Gardermoen. På agendaen blir det nyheter fra Microsoft og partnerne, kundenes egne erfaringer og enda flere faglige dypdykk enn i fjor.

– Vi tar innspill fra brukerne på alvor, og legger opp til enda flere faglige dypdykk enn i fjor, sier daglig leder Øistein Tidemand-Johannessen i Common Norge, der DynUG brukergruppe er organisert.

Tilbakemeldingene fra fjorårets konferanse var veldig positive, både fra Microsoft, partnerapparatet og brukerne selv. Årets konferanse er lagt til november slik at vi får med oss alle nyhetene fra Microsoft Directions i USA og Nederland tidligere på høsten.

– Nå inviterer vi medlemmene våre til å komme med forslag på foredrag til årets konferanse. Det kan være alt fra faglige innlegg til kundehistorier. Hele formålet med konferansen er jo at brukerne skal kunne møtes, dele erfaringer og reise hjem litt klokere, sier Tidemand-Johannessen.

Her er en liten oppsummering av fjorårets konferanse: