NAV 2018 klar for kunder og partnere

Microsoft har annonsert at Dynamics NAV 2018 nå vil være tilgjengelig for kunder og partnere. De lover at den nye versjonen gir vesentlige nye funksjoner og tettere integrasjon med Microsoft Office 365 og Cortana.

– Dynamics NAV 2018 vil være dypt integrert med Office 365 og ha innebygget intelligens, slik at den vil være enkelt å bruke, lett å tilpasse ulike bransjer og bidrar til at virksomheter kan ta bedre avgjørelser, sier James Phillips Corporate Vice President, Engineering i en bloggpost.

Blant nyhetene han trekker frem i Dynamics NAV 2018 er lavere implementeringskostnader, out-of-the-box maler for Microsoft Excel, bedre OCR-muligheter, relevante Power BI-rapporter med bedre visualisering og integrasjon med Microsoft Flow.

– Nesten alle virksomheter vi snakker med i dag føler økt press for å modernisere forretningsprosessene sine og bedre konkurransekraften. Dette ser vi spesielt i små og mellomstore bedrifter. De trenger løsninger som vokser med dem, så de kan være endringsdyktige og få et helhetlig syn på forretningsdataene sine. Det er med tanke på disse virksomhetene at vi leverer innovasjon i Microsoft Dynamics NAV.