Blir du med til Summit EMEA i april?

Den internasjonale Dynamics 365, AX & CRM User Group Community inviterer til tre dagers konferanse i Dublin 24. til 26. april neste år. DynUG Norge skal reise over, og fram til 31. januar 2018 er det early bird-priser.

Summit EMEA arrangeres på The Convention Centre Dublin 24. til 26. april 2018. På agendaen står blant annet Power BI med Reza Rad, en av verdens ledende foredragsholdere på området. Konferansen er delt inn i en rekke spor, og registrerer du deg før 31. januar 2018 sparer du 400 Euro i deltakeravgift.

– Jeg var imponert over det norske Dynamics-miljøet da jeg deltok på DynUG-konferansen i september. Jeg håper mange norske kunder og partnere tar turen til Dublin, sier Heather Williams i D365UG/AXUG.

Summit EMEA er en unik mulighet til å treffe likesinnede fra hele verden og lære av noen av verdens fremste eksperter på Dynamics-produktene til Microsoft. Her blir det både tekniske dypdykk og de store linjene, mulighet til å dele erfaringer i sosiale settings og muligheten til å møte ekspertene ansikt til ansikt. DynUG Norge bidrar med innspill til agendaen.