Bo Hjort Christensen tilbake

Under fjorårets DynUG-konferanse var foredraget til Bo Hjort Christensen er av de mest populære foredragene. Han er tilbake i november med sitt analytiske og grundige blikk på utviklingen i ERP-markedet.

Helt siden 90-tallet har Bo Hjort Christensen fra Handelshøyskolen BI tatt pulsen på ERP-Norge. Han er tilbake under DynUG brukerkonferansen 7. og 8. november på Gardermoen, og plasser da Microsoft Dynamics på ERP-kartet. Da får du sikkert mange gode svar på hvordan Dynamics Business Central, arvtakeren til Dynamics NAV, passer inn i puslespillet også.

En indikasjon på hva han vil snakke om får du på ERP 2018, som avholdes 7. juni på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergsplass i Oslo. Her gi han et 360-graders perspektiv og analyserer både systemer, leverandører og partnere. I tillegg til å presentere moderne anskaffelses- og implementeringsmetoder.