Spennende inntrykk fra Dublin

Microsoft presenterte flere nyheter på Dynamics 365 Operations og Finance under DynUG Summit EMEA. Dynamics Business Solutions MVP Tommy Skaue fra Axdata tok med seg mange inntrykk fra arrangementet – og la igjen noen også.

– Jeg var på noen sesjoner som gikk på å installere Dynamics 365 Operations on-premise. Det er en del bedrifter som av juridiske årsaker trenger å installere det på egen servicepark. Vi så også at Microsoft har fått enda bedre feste i retail-markedet, forteller Tommy Skaue, Senior Technical Architect i Axdata og Dynamics Business Solutions MVP i Norge.

Han tok sammen med 1500 andre turen til Dublin og årets DynUG Summit EMEA. Skaue hold dessuten to presentasjoner fra scenen.

– Det var en flott gjennomført arrangement, der deltakerne blant annet kunne ta kontakt med MVP-er, stille spørsmål til oss. Det hele var effektivt og godt organisert.

Microsoft var sterkt tilstede under konferansen.

– Enkelte sesjoner ble kjørt av de som sitter nærmest produktet, og det gjør det ekstra interessant både med tanke på innhold og muligheten for å stille spørsmål underveis. Microsoft har kjøpt opp flere løsninger og legger med funksjonalitet i Dynamics 365 fremover. Dette går blant annet på logistikk og vareflyt, og her fikk vi et nyttig innblikk i hva som kommer. Det er flott at Microsoft kan dele nyheter under er brukerarrangement, understreker Skaue.

Mange av temaene som dukket opp under DynUG Summit EMEA er aktuelle for DynUG konferansen 2018 på Gardermoen i november. Sett av datoen allerede i dag.