Flytt ERP-systemet til skyen

Mange vurdere vurderer en overgang til skyløsninger, og for brukere av AX er oppgradering til D365 det naturlige valget. Under DunUG-konferansen vil Business Development Director Odd Jøran Sagegg i Columbus Norway forklarer hvorfor han mener det er et enkelt valg.

– Vi snakker med mange som vurdere, er i ferd med å implementere eller allerede er i gang med Dynamics 365 i skyen. Under konferansen på Gardermoen vil vi oppsummere erfaringene vi har gjort så langt, forklarer Business Development Director Odd Jøran Sagegg.

Han jobber til daglig i iStone, som nylig ble kjøpt opp av Columbus Norway. Sagegg er utdannet sivilingeniør ved NTNU, hvor han også tok sin doktorgrad i IT-systemer for logistikk. Han har også flere publikasjoner bak seg, og jobber aktivt med undervisning på og faglitteratur i fagområdet i NTNU.

Med Microsofts klare nettskystrategi både for AX over på Dynamics 365 og NAV over på Business Central kan dette være et nyttig foredrag for mange. Risikoen ved å vedlikeholde gamle systemer øker, både med tanke på økte kostnader og risiko for nedetid. Og veien fremover er skybasert, mener Microsoft.

– Vi tar for oss spørsmål som hvorfor kunder velger skyen, hvilke muligheter det innebærer og også fallgruvene du må se opp for, samt oppsummerer hva vi har lært så langt og hvilke trender vi ser fremover, sier Sagegg.

Les mer og meld deg på DynUG høstkonferanse 7. og 8. november her.