Medlemsrabatt på UG Summit

I mars arrangeres User Group Summit 2019 i Amsterdam for brukere av Dynamics 365, AX og CRM. Melder du deg på før 28. februar får du 200 Euro i avslag, og som medlem av DynUG får du ytterligere 10 prosent rabatt.

Under årets User Group Summit Europe møter du noen av bransjens beste foredragsholdere på Dynamics 365, AX og CRM. I tillegg treffer du likesinnede fra hele Europa og ikke minst Microsoft eksperter og MVP-ere. DynUG håper at flere fra Norge deltar og kan samles i Amsterdam 27. til 29. mars. Da har allerede våren kommet til denne vakre byen.

Alle som melder seg på før 28. februar får 200 Euro i rabatt. Som medlem av DynUG får du dessuten 10 prosent rabatt ekstra, uansett når du melder deg på. Bruk koden CHAXNOR når du registrerer deg!

Mer informasjon finner du her, mens påmeldingen ligger her.