Alt du trenger å vite om Power BI

Det har kommet en rekke store nyheter på Power BI i 2019 og flere er underveis. Når Microsoft åpner et Azure-datasenter i Norge, er det spesielt viktig for offentlig sektor. Nå får du vite de største nyhetene og hvilke muligheter de gir deg som kunde.

– Stadig flere tar i bruk Microsoft Azure. Når Microsoft nå åpner to norske datasentere i Oslo og Stavanger [som skal være i drift i løpet av året vil det gi enda flere brukere, spår Hans Kristiansen i Capgemini.

Han kommer til DynUG-konferansen i november for å gi deltakerne et overblikk over alle Power BI-nyhetene, samt se på data-analyse i et større perspektiv.

– Mange virksomheter i Norge har tatt i bruk Power BI som analyseverktøy. Når Microsoft åpner datasentere i Norge åpner dette for nye muligheter uten at data flyttes ut av landet, spesielt gjelder det for offentlig sektor som har strenge krav til hvor data lagres. I tillegg til Azure vil dette være en milepæl for alle ønsker å bruke Office 365 og Dynamics 365 i skyen også.

Power BI har i 2019 kommet med mange store nyheter allerede, og innovasjonstakten er stor.

– Jeg kommer til å ta for meg de største nyhetene som har kommet og si noe om hvilke muligheter dette gir deg som kunde, og det vil selvfølgelig bli muligheter for å stille spørsmål, understreker Kristiansen.

Les også: Eget Power-spor på DynUG