Microsoft lanserer netthandelsløsning

I februar 2020 lanseres Dynamics 365 Commerce for Dynamics 365-kunder. Med denne løsningen får du en komplett flerkanals handelsløsning som fungerer i butikk, på nett, på mobil og i tradisjonelt ordremottak.

– Denne løsningen fra Microsoft har vi ventet lenge på. Dynamics 365 Commerce gjør at vi endelig kan tilby en full pakke som inneholder løsninger, der du tidligere måtte kjøpe Dynamics 365 og deretter integrere tredjeparts eHandelsløsning. Microsoft leverer det hele, og tar seg også av drift i skyen, forteller Kurt Hatlevik, nordisk faglig ansvarlig for detaljhandel i DXC technologies.

Som Microsoft Dynamics MVP har han deltatt på DynUG-konferansen flere ganger. I år kommer han med denne etterlengtede nyheten, som blir tilgjengelig for Dynamics 365 kunder i februar 2020.

– Det er en myte at kassaløsningen til Dynamics 365 kun for er for tradisjonelle butikker. Dynamics 365 Commerce fungerer for alle bedrifter som selger sine varer og tjenester i flere kanaler.

Løsningen kommer med tilnærmet ferdig oppsatte maler, der du har verktøy og webdesign for å presentere varer og tjenester. Alle de mest vanlige betalingsmåtene støttes.

– Dette er denne den samme løsningen Microsoft selv bruker til sine kunder når du kjøper programvare og maskinvare på Microsoft Store. Jeg håper at mange kommer og ser hva Microsoft Dynamics 365 Commerce er, sier Hatlevik.

Les mer om konferansen og meld deg på her