Nyheter i Power Automate

For Power Automate er det tre store satsingsområder for lanseringbølge 1 som starter i april: enklere å utvikle avansert automatisering, flyter for brukergrensesnitt blir allment tilgjengelig og prosessflyter blir enklere. Ahmad Najjar har sett på hva han mener er viktigst.

– Det er flere ting som er spennende med den nye lanseringbølgen som kommer i vår. Det inkluderer automatisere Windows-programmer og automatisere webbaserte programmer, flyter som utnytter andre løsningskomponenter og muligheten for å deaktivere handlinger i flyter, forklarer Ahmad Najjar fra Infoworker.

Han er MVP i Business Applications med spisskompetanse innen blant annet PowerApps og Power Automate, det som tidigere het Microsoft Flow. Han vil under webinaret 4. mai for å snakke om de viktigste nyhetene i Microsoft Power Automate som kommer i lanseringsbølge 1.

– Andre viktige nyheter er at kjøring av flyter fra et geografisk begrensningsområde og eksport av Visio-diagrammer til Power Automate er nå allment tilgjengelig. I tillegg kan du tilføre intelligens i Power Automate med AI Builder.

AI Builder er en ny funksjon i Microsoft Power Platform for team for å automatisere prosesser enkelt og forutsi resultater, slik at forretningsytelsen kan forbedres ved hjelp av pek og klikk.

– Du kan nå tilføre kunstige intelligens i appene og flytene dine, selv om du ikke har kunnskap om programmering eller datavitenskap. Det har blitt enda enklere å bruke AI med integrering direkte i Power Apps og Power Automate, forklarer Najjar.

Les mer om agendaen og registrer deg her