Styr virksomheten ved hjelp av Power BI

Lurer du på hvordan du kan binde sammen strategi med operativ virksomhetsstyring fra overordnede styringsdashboard til detaljerte styringsdata. Forretningsrådgiver Paul Osuldsen i Skill viser hvordan de bruker Power BI til å samle data fra mange kilder i ett dashboard.

– Vi samler data fra blant annet Microsoft Dynamics Sales og en rekke andre kilder for å måle KPI-er som kundetilfredshet, NPS, medarbeidertilfredshet, eNPS, salgsprognoser, kundepuls, økonomiske styringsfaktorer og prosjektoppfølging. Det presenteres i et levende dashboard gjennom Power BI, forklarer forretningsrådgiver Paul Osuldsen i Skill.

IT-konsulentselskapet som ble årets Microsoft-partner 2017 på Inspire i Washington DC bruker selv Microsoft Dynamics-plattformen i det daglige. Osuldsen vil dele bedriftens erfaringer under DynUG Power Platform-fagdagen 24. november.

– Vi bruker Power Bi for å synliggjøre alle forretningskritiske data. Jeg vil vise eksempler på hvordan dette er satt opp, hvordan det ser ut, hvor vi henter data fra og hvordan dette fungerer i praksis eksempler og noe live demo.

Utviklingen på Power Platform går raskt. Nylig kom en oppdatering med nye funksjoner som gjør det enda enklere å skape og dele innhold på en trygg måte.

– Jeg kommer ikke til å legge så mye vekt på det tekniske, men vise hvordan vi henter ut nytteverdi og hele tiden forsøker å være innovative og utnytte teknologien som gjøres tilgjengelig, forklarer Osuldsen.

Delta på webinaret 24. november og lær mer om Skill sine erfaringer. Arrangementet er gratis men krever påmelding.