Lær å bygge din egen chatrobot

Teknologispesialist Ritesh Ranjan hos Microsoft har lang erfaring med Power Platform. Nå viser han hvordan du kan bygge din egen chatrobot med Power Virtual Agent uten bruk av kode eller AI-ekspertise.

– Med Power Virtual Agent kan du lage intelligente roboter som er nyttige for å dele informasjon både internt og eksternt. Jeg kommer til å vise hvordan du enkelt kan bygge og vedlikeholde kraftige chatroboter i et brukervennlig grafisk brukergrensesnitt uten behov for koding eller kunnskap om kunstig intelligens, sier Ritesh Ranjan, teknologispesialist hos Microsoft.

Han begynte hos Microsoft Norge i 2013 med fokus på Dynamics CRM, Office 365, Azure, SQL og IIS. I dag jobber han primært med Dynamics 365 Customer Engagement og andre Microsoft-teknologier.

– Power Virtual Agents er tilgjengelig både som en frittstående webapp, og som en atskilt app i Microsoft Teams. Du kan enkelt integrerer chatroboter med produkter og tjenester du bruker hver dag og videresende henvendelser til et menneske når roboten ikke kan hjelpe lenger.

Ranjan vil også vise eksempler på ulike chatroboter og mulighetene som ligger i teknologien.

– Du kan lage rike, tilpassede konversasjoner ved bruk av naturlig språk. Det er også enkelt å overvåke og forbedre hvordan roboten klarer seg ved hjelp av kunstig intelligens og data-drevdet innsikt, forklarer han.

Foredraget vil være på engelsk. Se hele agendaen for Power Platform-fagdagen her og meld deg på. Arrangementet er gratis men krever påmelding.