Store nyheter på vei fra Microsoft

Microsoft letter på sløret om hva vi kan vente oss i neste lanseringsbølge for Dynamics 365 og Power Platform. Microsoft-topp Mo Osborne skriver i sin blogg litt om de ulike produktene, og det er mye spennende som skjer innen blant annet maskinlæring, AI og analyse.

Planene for release wave 1 for Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Power Platform er nå ute på nett. I sin blogg forteller direktør Mo Osborne litt om hva vi kan vente oss.

– Årets første lanseringsbølge inkluderer hundrevis av nye funksjoner, forbedringer og forbedringer og viser vår kontinuerlige investering for å drive digital transformasjon for våre kunder og partnere, skriver hun.

For Microsoft Dynamics 365 Finance trekker hun blant annet fram out-of-the-box machine learning for å gi bedre likviditetsstyring. Hun trekker også fram Electronic Invoicing Add-on for Dynamics 365, som vil gi bedre mulighet for å tilpasse seg endrede regler.

Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management får blant annet avansert prediktiv analyse og sterkere tilknytning til Power Platform og en rekke store og små forbedringer.

Microsoft Dynamics 365 Business Central får flere nye funksjoner som skal forenkle og forbedre hvordan partnere administrerer leietakere og hvordan administratorer håndterer lisenser og tilganger. I tillegg blir det økt integrering med Teams og lokale utvidelser.

Det er også forbedringer på Power Platform. Microsoft Power BI får blant annet økt funksjonalitet knyttet til integrasjon og moderne enterprise BI. Microsoft Power Apps får blant annet støtte for utskrift etter ønske fra brukerene og mixed reality muligheter for canvas app. Microsoft Power Automate har en rekke forbedringer, inkludert migrasjon for de som bruker Softmotive og UI-flows. Power Virtual Agents bots laget i Teams får «@mention»-muligheter og det kommer mange andre små og store forbedringer.

Dette er en liten oversikt over noen av nyhetene i release wave 1 som kommer fra april til september i år. Du finner hele oversikten her. Fra 1. februar kan kunder og partnere teste ut nye funksjoner. Ta kontakt med Microsoft hvis du ønsker early access.

Vil du lære mer kan du delte på våre webinarer fra 2. til 23. mars, der Peter Jacobsen fra Microsoft Europe ser på nyheter i BC, Fredrik Sætre dykker ned i Finance, Supply-Chain og Project Operations og kollega Torkel Aannestad tar for seg Customer Engagement. I tillegg har vi en spennende foredragsholder som ser på alt det nye i Power Platform. Arrangementene er gratis men krever påmelding.