Store nyheter på Power Platform

Microsoft kommer med en rekke nyheter til Power Platform i årets første lanseringsbølge. Det inkluderer smarte funksjoner med fokus på AI og maskinlæring. Du kan høre Microsoft-ekspert Phil Topness fortelle om de viktigste av dem.

– Jeg kommer til å dele noen av mine favorittfunksjoner fra lanseringbølge 1 i 2021 og ta for meg veien videre for Power Platform, forteller Phil Topness, principal program manager hos Microsoft Power Customer Advisory Team.

Han og teamet har blant annet ansvaret for Microsoft Power Platform Center of Excellence (CoE) Starter Kit, en samling komponenter og verktøy som hjelper deg å utvikle en strategi for å ta i bruk og drifte Microsoft Power Platform med fokus på Power Apps og Power Automate.

– Det har kommet mye spennende ny funksjonaliteten knyttet til blant annet Innovation Backlog, ALM-automatisering og et første blikk på automated code reviews.

Topness er teknologi-entusiast og hjelper til daglig noen av verdens største organisasjoner med å få mest mulig ut av Microsoft Power Platform. Han er en anerkjent foredragsholder som liker live-demoer bedre enn presentasjoner og han er kjent for å viser hvordan du kan utnytte moderne teknologi som nettskyen, low code, mixed reality og AI på konkrete måter.

– Jeg vil også presentere teamet mitt og vise litt hva vi gjør med de største Power Platform-utrullingene rundt i verden. Brukergrupper som DynUG er viktig for de som videreutvikler Microsoft sine produkter, og jeg ser frem til å møte de norske brukerne, sier han.

Dette er noen av årets nyheter på Power Platform:

  • Microsoft Power BI får økt funksjonalitet knyttet til integrasjon og moderne enterprise BI.
  • Microsoft Power Apps får mixed reality muligheter for canvas app og AI Builder får ny funksjonalitet.
  • Microsoft Power Automate har en rekke forbedringer, inkludert migrasjon for de som bruker Softmotive og UI-flows, samt bedre integrering med Dynamics 365 Finance and Operations..
  • Power Virtual Agents bots laget i Teams får «@mention»-muligheter og det kommer mange andre små og store forbedringer.

Du finner hele agendaen for Power Platform-webinaret og påmelding her