Slik utnytter du Power Apps

Microsoft jobber knallhardt med å utvikle sin Power Platform. Teknologiekspert Rui Santos deler 9. mars sine beste tips om hvordan du utnytter mulighetene i Power Apps og gir deg et lite blikk på hva fremtiden bringer.

– Jeg forsøker alltid å utfordre mulighetene som ligger i Power Apps og har bidratt på ulike arenaer der det er utviklet nye funksjoner i Microsoft-produkter rundt Power Platform og Dynamics 365. Den 9. mars kommer jeg til å vise kunde-eksempler som kan være nyttige for andre organisasjoner, forteller Rui Santos, Technology Specialists, Microsoft Norge AS.

Han jobber til daglig med å hjelpe virksomheter med å utvide sine verktøykasser, utvikle strategiske og operasjonelle mål og løfte blikket med tanke på hva slags muligheten fremtidens teknologi kan gi dem. Santos har jobbet med programvareutvikling i flere bransjer og land. Fagområdet inkluderer både Power Apps, Dynamics 365 og Azure. Det har gitt nyttig innsikt han deler med DynUG (saken fortsetter under videoen).

– Det handler om å utnytte eksisterende og kommende teknologi for å ligge et steg foran konkurrentene. I tillegg til å vise grunnleggende bruk av Power Apps vil jeg vise fremtidsscenarioer for PowerFx, NFC, PCF, samt integrasjon med real-time Azure-tjenster og annen Microsoft-teknologi. Sesjonen vil ha fokus på demonstrasjoner og jeg vil kunne svare på spørsmål av både strategisk art og på et høyt teknisk nivå, forklarer han.

Se agendaen og meld deg på arrangementet her