Mange nyheter på 30 minutter

Ny funksjonalitet og et blikk på tilknyttede tjenester leveres som egne tjenester med ferdiglaget intelligen er to av emnene Fredrik Sætre tar for seg når han starter DynUg-webinaret for Finance, Supply-Chain og Project Operations med et nyhets-overblikk.

– Det kommer mange store og små forbedringer i Dynamics 365 Finance, Supply-Chain og Project Operations. Jeg vil blant annet se litt på se litt på trender i skalerbare skytjenestene, i tillegg til eksisterende løsninger, intelligente tjenester for supply chain og finans samt mange andre oppdateringer, forklarer Fredrik Sætre, Technical Specialist i Microsoft Norge.

Han sparker i gang webinaret 16. mars med en oppsummering av nyhetene som har kommet og kommer.

– Flere nye tilknyttede tjenester leveres nå som egne tjenester med ferdiglaget intelligens. Det inkluderer blant intelligent ordrehåndtering, invetory visibility add-in, warehouse execution og elektronisk fakturering add-on.

Det kommer også mye ny funksjonalitet.

– På Supply Chain er det interessant med blant annet cloud- og edge-skalering av lagerutførelse, ny WMS-app, materialhåndtering, IoT-integrering og ny produksjonsterminal. I Finance kan jeg trekke frem Finance Insights og kontantstrøm for prosjekter.

Det er også nyheter innen Commers og på selve plattformen.

– Microsoft har mye fokus på out-of-the-box machine learning, prediktiv analyse og sterkere tilknytning til Power Platform. Jeg vil gi en liten oversikt slik at det blir enklere for brukerne å navigere i alt som skjer i lanseringsbølge 1, sier Sætre.

Arrangementet er gratis men krever påmelding. Les mer og meld deg på her.