Slik gir du kundene en tilpasset opplevelse

Customer Journey Orchestrator er årets store nyhet i Microsoft Dynamics 365 Marketing. Den gir deg større mulighet for tilpasninger for å engasjere kundene dine og utstrakt bruk av AI for å tilpasse kundereisen.

– Jeg kommer til å gi deltakerne innsikt i alle nyhetene som kommer Marketing under lanseringsbølge 1 2021. Deretter vil jeg vise hvordan du kan lage kundereiser basert på sanntidshendelser ved hjelp av den store nyheten i D365 Marketing: Customer Journey Orchestrator, forteller Jan Løvfold, Technical Specialist i Microsoft Norge.

Han er en mye brukt foredragsholder og har 20 års erfaring i bransjen, med bakgrunn som forretningskonsulent, seniorrådgiver og løsningsarkitekt. Den 23. mars setter han fokus på de mange spennende nyhetene i Microsoft Dynamics Marketing.

– For å utvikle sterke relasjoner må selskaper levere tilpassede meldinger som kunder kan identifisere seg med, og som de føler er verdifulle. Tilnærmingen vår med Dynamics 365 Marketing er å utnytte kraften til dataene dine, kombinere dem med AI og legge til rette for at du kan gi kundene meningsfulle kundereiser.

Verden er ikke den samme som for litt over et år siden. Engasjementsreglene har endret seg, og kundens forventninger utvikler seg. Det blir derfor vanskeligere for selskaper å nå frem til kundene og bli hørt over støyen.

– Et ledende prinsipp for oss er å gjøre produktene enkle å bruke når vi utvikler funksjoner for å hjelpe deg å nå målene dine. Takket være tilbakemelding fra kunder er hovedtemaene i den kommende versjonen en dypere tilpassing av kundereisene og innsikt som kan gi deg bedre resultater i markedsføringsaktiviteter.

I løpet av sine 30 minutter vil Løvfold ta for seg flere temaer.

– Jeg vil blant annet snakke om Hvordan du kan redigere dynamisk innhold via et nytt pek-og-klikk-grensesnitt, dypt tilpassede e-postmeldinger, bruk av AI-genererte segmenter ved hjelp av attributter, bruk av AI-drevne anbefalinger og nye verktøy for å analysere og forbedre resultatene, understreker han.

Arrangementet er gratis men krever påmelding. Se hele agendaen og meld deg på her.