Lær å lage en app for påmelding

Verden åpner opp og snart står vi forhåpentligvis i kø for å være med på fysiske arrangementer igjen. Det er utgangspunktet når seniorkonsulent Ulrikke Akerbæk fra Skill demonstrer hvordan du lager en app som håndterer påmelding ved hjelp av Power Platform.

– Jeg kommer til å vise hvordan du kan lage en effektiv påmeldingsløsning for arrangementer som automatisk sender ut en QR-kode til deltagere på e-post og en app for å scanne koden og sjekke inn folk ved døra, forklarer Ulrikke Akerbæk.

Hun er blant annet ansvarlig for Power Apps Portals hos Microsoft-partner Skill og er sterkt engasjert i det norske brukermiljøet for Power Platform. Under DynUG-konferansen i november gir hun en hands-on demonstrasjon av hvordan du enkelt bygger en app.

– Jeg bruker Power Apps Portals registreringsskjemaet, Dataverse til listen over deltagere, Power Automate Cloud Flow til å automatisk sende ut e-posten med QR-koden, samt Power App Canvas App til å skanne koden ved døra – Low Code Style.

Power Apps gir muligheten for rask programutvikling der du kan bygge tilpassede app-er etter behov. Data kan hentes fra Microsoft Dataverse eller andre kilder som for eksempel SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365 eller SQL Server.

– Bli med og lær hvordan du setter dette opp i ditt eget miljø og vær klar for neste arrangement, inviterer Akerbæk.

Du møter henne også sammen med Brage Rønning Tukkensæter når de to går gjennom hvordan Microsofts forretningsløsninger henger sammen

Les mer og meld deg på konferansen her