Hva finnes av standardfunksjoner?

Flere standardfunksjoner i Dynamics 365 Finance & Operations er ikke aktivert eller synlig for kunder og partnere. Dermed lages det ofte unødvendige tilpasning eller kunder kjøper tredjepartsløsninger. Alireza Eshaghzadeh fra CGI viser hva du faktisk har av funksjoner.

– Sending av elektronisk fakturaer og kreditnotaer med EHF Billing 3.0/PEPPOL BIS Billing 3.0 i er obligatorisk til stat og kommune. Men visste du at Dynamics 365 F&O har konfigurason for å sende salgfaktura, prosjektfaktura, fritekstfaktura eller purring elektronisk som EHF i følge Billing 3.0-standarden, spør Alireza Eshaghzadeh.

Han har åtte år bak seg som seniorkonsulent hos CGI og har implementert Dynamics AX og Dynamics 365 ho en rekke store selskaper. Spisskompetansen hans er bruk av standardløsninger, spesielt innen finans og økonomi. Nå kommer han til DynUG-konferansen 2021 for å dele sine erfaringer.

– Microsoft Dynamics har en rekke standardløsninger som ofte tilfredsstiller behovene til de fleste prosesser våre kunder har i sin virksomhet, og det er fullverdige løsninger som oppfyller gjeldende lovverk, forskrifter, krav og bransjestandarder. Jeg kommer til å gå gjennom et utvalg av disse standardløsningene og vise hva du kan få til uten tilleggsløsninger, lover Eshaghzadeh.

Du finner komplett agenda til DynUG-konferansen her.