Analyse og innsikt for alle

Jobber du i et stort, internasjonalt selskap? Da er Azure Synapse Analytics og Power BI en god kombinasjon for deg. Jobber du selvstendig, i en liten start-up, eller i en helt vanlig norsk bedrift? Da kan også Azure Synapse Analytics og Power BI være en god kombinasjon.

– Mulighetene er mange i det Microsoft nå kaller «the Microsoft Intelligent Data Platform» – så mange at det kan være lett å gå seg litt vill, forklarer Cathrine Wilhelmsen.

Hun har jobbet med Azure Data og Microsoft Data Platform de siste 12 årene, er internasjonal foredragsholder og MVP på området. Wilhelmsen kommer til DynUG i november for å snakke om hvordan Azure Synapse Analytics og Power BI kan gi analyse og innsikt for alle. Det begynner med noen vesentlige spørsmål.

– Trenger du en data lake? Et datavarehus? Kanskje et data lakehouse? Eller trenger du egentlig bare en god oversikt over status og nøkkeltall for å ta bedre avgjørelser i hverdagen? Er dere klare for å bruke maskinlæring for å forutsi handlingsmønstre, eller vil den største gevinsten i år være å automatisere manuelle prosesser og redusere antall Excel-ark som deles?

Azure Synapse Analytics og Power BI er et av de heteste temaene i markedet for tiden. Wilhelmsen er en av landets fremste eksperter.

– Jeg går gjennom hva det er, hva de kan brukes til, hvem som bør bruke dem, og hvordan de kan implementeres sammen eller hver for seg i alt fra små til store prosjekter. I tillegg ser jeg på de ulike kostnadsdriverne og deler erfaringer fra faktiske prosjekter, forklarer hun.

Synes du dette hørtes spennende ut? Les mer og meld deg på her.