Fokus på supply chain

Mange har ønsket seg et sterkere fokus på Dynamics 365 Supply Chain Management under DynUG-konferansene. I november setter vi derfor av fem sesjoner til dette temaet. I tillegg til dyktige MVP-er stiller Microsoft med eksperter fra sitt tekniske team.

Supply chain-sporet består av fem ulike foredrag som alle dykker ned i ulike aspekter ved Dynamics 365 F&O. Hvis disse foredragene blir for tekniske anbefaler vi ledersporet som kjøres parallelt, der fokuset er på overordnede temaer og strategisk tenking rundt Dynamics-porteføljen.

Supply Chain: Pris styrt ut fra attributter
MVP-er Kurt Hatlevik fra inspirit365 ser på attributtbasert prising i Dynamics 365 F&O. Denne nyheten skal være klar til bruk første kvartal 2023 og gir muligheten for å lage mer spennende prismodeller der prisen avhenger av ulike variable. [Level 200]
Supply Chain: Intelligent Order Management og Supply Chain Insights
Espen Stensaas fra Microsoft tar en nærmere titt på de to siste tilskuddene i Dynamics 365-porteføljen innen logistikk og ser hvilke utfordringer IOM og SCI kan løse og hvordan komme i gang å bruke disse løsningene. [Level 200]
Supply Chain: Advanced Warehouse Management og integrasjon til robotiserte verktøy
Martin Olavesen fra Microsoft ser på mulighetene for veiledet konfigurasjon for løsningen, som gjør det mulig for alle å bruke den på kort tid. Han viser også hvordan du kan knytte sammen WHS med robotiserte lager og gir eksempler på dette. [Level 300]
Supply Chain: Inventory visibility Add-In
Denne nye tjenesten vil gi tilgang til lagerbeholdning i sanntid for både interne og ekstern beholdning. Vi løfter litt på panseret og ser under hva tjenesten er og hvordan komme i gang med å bruke den. Ved Espen Stensaas fra Microsoft. [Level 300]
Supply Chain: Data Management-verktøyet ved implementering
MVP-er Alireza Eshaghzadeh fra KnowIT tar for seg hvordan du bruker Data Management-verktøyet i Dynamics365 Finance and Supply Chain Management ved implementering eller migrering av data. [Level 200]

Meld deg på konferansen her