Lær å bruke Copilot på Power Platform

På høstkonferansen vil Business Appliations MVP-ene Thomas Sandsør og Ulrikke Akerbæk kjøre workshop på hvordan Copilot i Power Platform produkt for produkt, fra bakside, innside og utside.

– På BUILD i mai fikk vi en sniktitt på hvordan Copilot i Power Platform kommer til hjelpe oss i hverdagen. Til å begynne med fikk vi mulighet til å opprette app-er og flyter med naturlig språk, så kom høyre-panelet med copilot direkte inne i studio, forteller Ulrikke Akerbæk..

Sammen med MVP-kollega Thomas Sandsør har hun saumfart kunngjøringer og oppdateringer relatert til Copilot for Power Platform-produktene. De har også opprettet et amerikansk miljø slik at de kan vise deg det siste nye du trenger å se, live.

– Vi har også gjennom sommeren fått mulighet til å gi sluttbruker av app og nettside en helt egen copilot, og nå etter sommeren kom også copilot-støtte i utviklerverktøy for plattformen.

Hadde du ikke fått med deg alt dette, sier du? Det er ikke så rart. Heldigvis har de to tungvekterne gjort jobben for deg.

– Ikke bare er plattformen vokst seg så stor at det ikke lenger er mulig for én person å holde tritt med alle produktene, men det er heller ikke mulig å holde seg oppdatert på alle nye funksjoner som kommer. Spesielt ikke på copliot-siden, for det det ikke akkurat mangler nyheter for tiden. Vi tar deltakerne gjennom de ulike Copilotene i Power Platform produkt for produkt, slik at de får en mye bedre forståelse for hva som er tilgjengelig i dag, lover Akerbæk.

NB! Deltakelse på workshopen krever deltakelse på konferansen!

TemaWorkshop: Kom i gang med Copilot på Power Platfom
StedMøterom De Haviland
TidTirsdag 21. november kl 13:00-15:00
ForkunnskapIngen
Ha med PCHar du med egen PC og følger med hands-on må du ha et trial eller utvikler-miljø i US region FØR workshopen starter
Plasser20
PåmeldingE-post til lars@commonnorge.no (førstemann til mølla)