Få større verdi av dataene dine

Tirsdag 28. mai får du et dypdykk i Microsoft Fabric-plattformen når Principal Program Manager Scott Sewell gjennom en fire timers sesjon vil demonstrere hvordan du kan hente større verdi fra dataene dine.

Når du kobler Microsoft Fabric med Dataverse blir Dynamics 365- og Power Apps-dataene dine tilgjengelige i Microsoft OneLake. Deltakerne på DynUG vårkonferanse får tirsdag 28. mai en unik mulighet til å møte mannen som kanskje vet mest om denne teknologien.

– Microsoft Fabric gjør det enklere for virksomheter å utnytte dataene de har i applikasjoner som Dynamics 365. I løpet av dagen kommer jeg til å kjøre en demo med live data, og deltakere vil kunne ta med seg et godt bibliotek med kode-eksempler hjem, forklarer Scott Sewell, Principal Program Manager hos Microsoft.

Dette er ikke en hands-on workshop, men en mulighet for å kunne lære mer om Fabric fra en av verdens fremste eksperter og stille spørsmål basert på egne data og behov.

– Deltakerne vil lære hvordan de kommer seg fra tradisjonell Power BI over på Fabric-plattformen. Jeg viser hvordan du kan oppdatere store mengder data ved hjelp av pipelines, hvordan du rydder i dataene slik at rapporteringen blir bra og ikke minst hvordan du bygger gode rapporter.

Sewell vil også holde en key-note onsdag 29. mai, der han gir et overblikk over hvor Fabric står i dag og veien videre. Merk at du må være deltaker på konferansen og melde deg på dette sporet spesielt.

– Jeg gleder meg til å komme til Norge og møte brukerne på DynUG-konferansen i mai, understreker Sewell.

Du melder deg på konferansen her og når det er på plass kan du sende en e-post til redaktor@commonnorge.no for å reservere en plass på sporet med Scott Sewell.