Møt tredjepartsleverandører på DynUG

Tirsdag 28. mai gir DynUG tredjepartsleverandører en arena for å vise frem sine produkter. Vi har satt av et møterom med plass til 10 personer, der leverandører kan booke seg inn 30 minutter og invitere interesserte.

– Det er mange tredjepartsleverandører som ønsker å vise seg frem til våre medlemmer, og flere av dem har stand på utstillertorget gjennom konferansen. For å gi mulighet til å demonstrere produkter for interesserte, har vi satt av et møterom til dette, forklarer Jostein Støen i DynUG brukergruppe.

Det er til sammen sju halvtimer som følger der ordinære programmet, slik at du aldri går glipp av mer enn en fagsesjon hvis du ønsker å få med deg en presentasjon. Det er opp til leverandørene å invitere interesserte. En oversikt over leverandører og tider vil også bli å finne i programmet, som distribueres digitalt og deles ut fysisk til alle deltakerne.

– For oss som brukergruppe er det viktig å skille mellom det faglige og det kommersielle. Derfor har vi også utstillertorget, men der er det fullt og venteliste. Vi håper denne muligheten kan være en fin måte for tredjepartsleverandører å komme i kontakt med interesserte, og for våre medlemmer å få demonstrert løsninger som kan hjelpe dem i hverdagen, sier Støen.

Tredjepartsleverandører kan kontakte redaktor@commonnorge.no for å bestille en halvtimes sesjon (kun én per leverandør). Påmelding til sesjonene vil komme fortløpende etter hvert som vi kommer på plass. I skrivende stund er 3 av 7 halvtimessesjoner allerede booket.

TheTestMart

I denne sesjonen som holdes av Next365 vil vi fokusere på TheTestMart for automatisert testing. Løsningen gir Dynamics 365 FO brukere muligheten til å sette opp automatiserte ende til ende tester som inkluderer integrerte web baserte systemer, tilpasninger, Power Apps og utvalgte ISV’er. Løsningen leveres også med et bibliotek av standard tester som vedlikeholdes og oppdateres av TheTestMart for å minimere arbeidet knyttet til testing av nye versjoner. Meld deg på ved å sende en e-post til Øystein Løken.

PowerMove

Oppdag PowerMove fra Evidi, en innovativ applikasjon som forenkler og forbedrer utviklingsprosesser på Power Platform og Dynamics 365 gjennom avansert automatisering og kunstig intelligens. PowerMove automatiserer en rekke oppgaver, øker sikkerheten og gir bedre kontroll over prosjektene dine. Med sitt brukervennlige grensesnitt kan teamet ditt jobbe mer effektivt og levere høyere kvalitet raskere. Delta i vår presentasjon for å se hvordan PowerMove kan transformere din arbeidsflyt og hjelpe deg med å oppnå bedre resultater. Vi gleder oss til å se deg! Meld deg på ved å sende en e-post til Fredrik Johansson.