Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

DynUG fagdag Finance, Supply-Chain og Project Operations

16. mars 2021 @ 09:00 - 11:00

Velkommen til Finance, Supply-Chain og Project Operations-fagdag på Teams. Arrangementet vil bli spilt inn og delt eksklusivt med DynUG-medlemmene i etterkant (krever betalt kontingent).

Foreløpig agenda:

09:00 KEYNOTE: Hva er nytt i Finance, Supply-Chain og Project Operations?
Hva har kommet i releasewave 1 og hvilke nyheter blir viktige for deg her i Norge. Vi forventer alt fra mindre forbedringer på noen områder til out-of-the-box machine learning, prediktiv analyse og sterkere tilknytning til Power Platform og Electronic Invoicing Add-on for Dynamics 365, som vil gi bedre mulighet for å tilpasse seg endrede regler.
Fredrik Sætre, Technical Specialist, Microsoft Norge
Last ned presentasjon her
09:30 Starte med blanke ark og Dynamics 365 F&O
Dette er historien om hvordan nyetablerte inspirit365 begynte med blanke ark og gikk til en full implementering av Dynamics 365 F&O i løpet av noen får dager. Du lærer blant annet mer om hvordan du setter opp Azure, bestille og sette opp Office 365, bestille Dynamics 365-lisenser, bruk av DevOps til oppsett, prosesser og implementering, grunndata, testing, testing, testing og rulle ut i produksjon. I denne sesjonen bruker Hatlevik seg selv og inspirit365 som eksempel og håper det inspirer andre til å starte med blanke ark og ta i bruk Dynamics 365. Foredraget er ikke teknisk krevende.
Kurt Hatlevik, MVP og ledende løsningsarkitekt at inspirit365 AS
10:00 Superrask implementering av Dynamics 365
Gjennom et godt, gjensidig samarbeid med Axdata og Microsoft har Aker Horizons implementert og startet driften med Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management Project Operations for sine to nyetablerte og børsnoterte selskaper på litt over to måneder. Dette er et av de raskest gjennomførte prosjektene av så komplisert karakter noen av partene har deltatt i. Hør hvordan kunde og partner fikk til en så effektiv ERP-implementering.
Jan Storflåten og Brian Dølplads Ringdal, Axdata og Petter Natås, Aker Horizons.
10:30 Erfaringer med løpende oppdateringer i skybasert D365
I den nye verden med D365 i skyen kjøper du en plattform som oppdateres fortløpende, slik at du ikke opparbeider en «teknisk gjeld». Her er det viktig å ha kontrollen for å sikre et stabilt driftsmiljø. Microsoft-partner Columbus Norway AS deler erfaringer fra sine kunder og gir gode råd for hvordan du best håndterer den nye hverdagen.
Ståle Lian og Rune Jul-Larsen, Columbus Norway AS
Last ned presentasjon her
11:00 Slutt

Med forbehold om endringer

Detaljer

Dato:
16. mars 2021
Tid
09:00 - 11:00