Gleder seg til ØK-IT 2016

Jarl Eirik Bærø og kollega Hjørdis Bråten hos Oluf Lorentzen AS gleder seg til ØK-IT 2016.
Jarl Eirik Bærø og kollega Hjørdis Bråten hos Oluf Lorentzen AS gleder seg til ØK-IT 2016.

Faglig påfyll kombinert med muligheten for å treffe andre med samme utfordringer er avgjørende for at IT-avdelingen hos Oluf Lorentzen AS sender to deltakere til København og årets ØK-IT-konferanse.

– Det blir stadig viktigere å stake ut riktig kurs vedr strategiske beslutningene innenfor IT og logistikk. Det kan være avgjørende for og blir foretrukket fremfor andre konkurrenter. På ØK-IT 2016 har vi mulighet til å sparre på ideer og muligheter, og ikke minst å få tips og råd fra andre AX-brukere, forteller Jarl Eirik Bærø, IT-sjef hos Oluf Lorentzen AS.
Han har engasjert seg i Dynamics brukergruppen og reiser til ØK-IT 2016 sammen med kollega Hjørdis Bråten for å hente kunnskap og inspirasjon.
– Som mange andre bedrifter i Norge har ikke Oluf Lorentzen et eget IT og logistikk-fagmiljø IT. Derfor er det viktig for oss å komme ut å møte andre i samme situasjon som oss.
Årets konferanse byr på en rekke interessante fellesforedrag, der temaer som ERP i nettskyen og bruk av BI-verktøy for å analysere strukturerte og ustrukturerte data går igjen. I tillegg er det egne spor for Dynamics AX. Dynamics NAV og Dynamics CRM. Samlet sett et kompakt og faglig innholdsrikt program i en ramme som gir gode muligheter for nettverksbyggning.
– Både jeg og min kollega på IT-avdelingen gleder oss til ØK-IT 2016. Av erfaring vil dette bli meget matnyttig for oss og vi forventer at arrangementet gir oss mye faglig, men også at vi kan knytte nye relasjoner og vedlikeholde de vi allerede har, sier Bærø.

ØK-IT 2016 arrangeres fra 30. august til 1. september ombord på DFDS Crown Seaways og i København. Hele turen koster kun 3695 kroner inkludert lugar, mat og transport i København. Les mer og meld deg på her.