Bedre kontroll på hvor kundene er

2016-07-04_Hagel

Microsoft Dynamics CRM har svært mange muligheter for salgsstyring og kundebehandling. Peritus har utviklet kartapplikasjonen Visual accounts, som hjelper deg med å effektivisere jakten på nye eller planlegge oppfølgingen av eksisterende kunder.

– Visual accounts visualiserer kundeporteføljen din på et kart direkte i Microsoft Dynamics CRM. Alt du trenger å gjøre er å merke hvilke forretningsforbindelser du ønsker å inkludere i en besøksplan, så genererer applikasjonen en oversikt over stedene på kartet, forklarer salgssjef Richard Hagel i Peritus.
Visual accounts er en av flere applikasjoner Peritus har utviklet for Dynamics-porteføljen. Hagel demonstrerer applikasjonen under ØK-IT 2016 i august.
– I en travel salgsavdeling er det helt avgjørende å kunne planlegge besøk slik at avstanden mellom hvert besøk blir kortest mulig. På den måten rekker du flest mulig personlige møter med kundene.

For å kvalitetssikre at du oppnår besøksfrekvensen du ønsker, kan Visual accounts benytte ulike farger i kartet avhengig av hvor lenge siden det er kunden fikk besøk sist. Rød viser at kunden bør besøkes snarest, mens grønn viser at kunden nylig har hatt besøk. Dette bestemmes av siste registrerte besøk i Dynamics CRM.
– Det er enklere å skaffe seg geografisk oversikt over hvor lenge det er siden du besøke kundene dine med Visual accounts enn hvis du prøver med tekst og tall i tabeller og regneark, understreker Hagel.

Du finner hele agendaen for ØK-IT 2016 med påmeldingsskjema her