Deler erfaringer med Dynamics AX7

2016-08-09_kaufmann

Under ØK-IT 2016 kommer Jørgen Krog Kaufmann fra IT-kjempen Innofactor for å dele deres erfaringer med overgangen til Dynamics AX7. Det inkluderer prosjektplaner, implementering, gjennomføring, datakonvertering, nye funksjoner og ikke minst erfaringer fra brukerne.

– Sammen med AX-teamet kommer jeg til å presentere erfaringer vi har gjort ved overgangen til den nye Microsoft Dynamics AX7-versjonen og si litt om hvordan brukerne føler det er å jobbe med Dynamics AX7 i forhold til andre systemer, sier Managing Director Jørgen Krog Kaufmann i Innofactor.
Selskapet er en av Nordens ledende IT-leverandører på Microsoft-plattformen, med over 1200 kunder i Finland, Sverige, Danmark og resten av Europa. De ble også kåret til årets parner i Finland av Microsoft i 2015. Kaufmann tok over roret 1. februar i år. Han har inngående kjennskap til IT-drift, IT-utvikling og ledelse og har tidligere jobbet hos blant annet HP i Zurich, som salgsdirektør hos IBM og IHS.
– I tillegg til å presentere alt fra planlegging til gjennomføring og datakonvertering vil vi ta for oss hvilke funksjoner som er tatt i bruk. Det er også satt av tid til spørsmål til slutt.