Nok en vellykket fagtur til Danmark

2016-09-08_innofacator

Dynamics brukergruppen DYNUG var 30. og 31. august på fagtur til Microsoft i Danmark. Det ble et vellykket arrangement både faglig og sosialt. Brukergruppen er allerede i gang med å planlegge neste års arrrangement.

– ØK IT 2016 var et vellykket arrangement med et variert og innholdsrikt program. Jeg fikk mye inspirasjon og tanker om bruk i egen virksomhet fra flere av foredragsholderne, forteller Christian Engeskaug, økonomileder hos Regnskap Norge.
Han var med brukergruppen på tur for første gang, og tok til seg alt fra Microsoft Social Engagement og Microsoft Power BI til juss og en kikk inn i krystallkulen.
– Det var et meget nyttig innlegg om jus i nettskyen av Grete Stillum fra Advokatfirma Brækhus Dege, og ikke minst var det moro å høre Arif Shafique fra Microsoft ta en fremtidsreise opp i nettskyen. Besøket hos Microsoft Development Senter i København onsdag ga ga meg et håp om at også Dynamics NAV følger i samme utviklingsspor som AX som ble presentert i ny drakt.

Power BI, nettskyen og blockchain var gjennomgående temaer under konferansen. Advokat Grete Stillum tok for seg utfordringene knyttet til bruk av nettskyen, og du finner hennes foredrag i bunn av saken. Hun anbefalte også en databehandleravtale, og det kan du lese mer om her.
Arif Shafique fra Microsoft tok en titt inn i krystallkulen, og la spesielt vekt på blockchain-teknologi. Du finner også hans foredrag i bunn av saken.

I København hold Innofactor en svært spennende presentasjon av sine erfaringer med Microsoft Dynamics AX7. Jørgen Kaufmann, Jaana Nylund, Taarja Laine og Jannie Søgaard Stengade forklarte hvorfor de hadde valgt den nye AX-versjonen for å ligge i forkant både som partner og kunde. Dette var helt klart et høydepunkt i et faglig program spekket med gode foredrag og flinke foredragsholdere.
Avslutningsvis presenterte Kim Ibfelt fra Dynamics SCM veien videre for Dynamics-familien, med fokus på blant annet cognitiv computing, blockchain og digital transformasjon. Kollega Søren Vagn Andersen viste mulighetene som ligger i Dynamics 365.

– I tillegg til å skape og pleie relasjoner med andre bedrifter og brukere fikk vi mye faglig input som vi vil dra nytte av i tiden som kommer, forteller IT-sjef Jarl Eirik Bærø i Oluf Lorentzen as.
De sendte to representanter til København for faglig påfyll.
– Et av høydepunktene var foredraget til Innofactor, som delte mange viktige erfaringer fra AX-prosjektene de gjennomfører. Utviklingen innenfor vår bransje eskalerer, og vi må følge med for å ikke dette av lasset. Da er slike fagturer spesielt viktige, og vi gleder oss til neste gang.

Foredragene blir lagt ut her etter hvert: