De første navnene til DynUG-konferansen

Dynamics Brukergruppe inviterer til fagkonferanse på Gardermoen 20. og 21. september. Blant foredragsholderne er ERP-nestor Bo Hjort Christensen, forretningsadvokat Grethe Funderud Stillum fra Brækhus Advokatfirma DA og Hans Kristiansen fra Cap Gemini.

Dynamics brukergruppe (DynUG Norge) er i full gang med å sette sammen programmet til den store fagkonferanse på Scandic Oslo Airport hotel 20. og 21. september. Noen navn er allerede klare, og flere vil følge utover vinteren og våren. Sett av datoene allerede i dag!

Det skjer mye med Microsoft Dynamics-produktene for tiden, endringer som vil påvirke både kunder og partnere. Dette vil vi sette fokus på under høstkonferansen. Ved å delta på konferansen får du svar på viktige spørsmål som kan redusere usikkerheten for fremtiden. Det blir også en gylden mulighet til å møte andre med samme utfordringer og ikke minst høre hva slags erfaringer ulike bedrifter har med Microsoft Dynamics-produkter.

Hold deg oppdatert om arrangementet her.