Hvordan blir din ERP-fremtid?

Microsoft Dynamics 365 endrer måten Microsoft leverer sine Dynamics-produkter på. ERP levert i nettskyen får juridiske, økonomiske og praktiske konsekvenser både for partnere og kunder. Det er den røde tråden under DynUG brukerkonferansen i september.

DynUG brukerkonferanse på Gardermoen 20. og 21. september er en viktig møteplass for alle som enten bruker Dynamics AX og Dynamics NAV – eller som vurdere å ta det i bruk. ERP-nestor Bo Hjort Christensen og advokat Grethe Stillum vil sammen ta for seg utfordringene og mulighetene som ligger i nettskybaserte ERP-løsninger. Det inkluderer juridiske utfordringer.

Les også: Andreas Dolven forteller hvorfor Microsoft tar Dynamics inn i nettskyen med Dynamics 365
Les også: Power BI en integrert del av Dynamics 365

Under fagkonferansen vil en rekke kunder og partnere presentere sine erfaringer med Dynamics-produktene. Det blir to dager stappfulle av gode foredrag kombinert med muligheten til å diskutere med likesinnede. I tillegg til Microsoft Norge er Capgemini, Axdata, EG, Advania, Scales og Dynamicweb klar for konferansen foreløpig.

Les også: HTS Hans Torgersen & Sønn AS deler førstehåndserfaringer med Dynamics 365
Les også: Leko Matter AS er usikre på hva de skal velge når ERP går i nettskyen
Les også: Oluf Lorentzen AS søker råd fra andre for å henge med teknologisk

Konferansen er årets viktigste arena for alle som bruker Dynamics-produkter eller ønsker en kikk inn i fremtidens ERP-verden. Early Bird fram til 1. juni. Les mer og meld deg på konferansen her.