Er du trygg på din ERP-fremtid?

Microsoft satser knallhardt på nettskyen, noe som får konsekvenser for både partnere og kunder. DynUG brukerkonferanse setter fokus på de store endringene mange må gjøre. Hør hvordan andre har løst sine utfordringer og møt likesinnede faglig og sosialt.

DynUG brukergruppe er et faglig felleskap for alle som bruker Microsoft Dynamics-produkter. Gruppen eies og drives av brukerne selv, og i september arrangerer de en stor fagkonferanse på Gardermoen. Her vil viktige temaer som Microsoft Dynamics 365, sikkerhet, mobil betaling, Internet of Things, BI bli tatt opp.

Les også: IT-sjef Jarl Eirik Berø i Oluf Lorentzen AS ønsker å skape en faglig møteplass

På agendaen finner du blant annet:

Les: Leko matter lurer på hva de skal velge

Med på laget er aktører som Microsoft Norge, Cap Gemini, Telia, Axdata, Peritus, Oseberg Solutions, Onestop Reporting og Dynamic Web. Flere foredragsholdere vil være på plass før sommeren, og det er stort fokus på brukernes egne erfaringer.

Les mer og meld deg på her

Microsoft Dynamics brukergruppe er en del av Common Norge og jobber med å styrke medlemmenes IT-kompetanse og videreutvikle Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM og komplementerende løsninger.

Deltakelse begge dager med middag og enkeltrom på hotell koster under 4 000 kroner. Er du ikke medlem i Common Norge kan du betale kontingent ut 2017 for bare 1 900 kroner. Medlemskapet følger bedriften, og det er ingen begrensninger i hvor mange deltakere som kommer fra hver medlemsbedrift. Hotellrom gjelder førstemann til mølla-prinsippet.