Praktiske Dynamics-tips

DynUG brukerkonferanse byr også på praktiske og tekniske sesjoner. Tommy Skaue tar for seg Microsoft Dynamics 365 «One Version», mens Kurt Hatlevik viser i praksis hvordan du publiserer transaksjoner og analyserer salg i Power BI.

– Jeg kommer til å gi et overblikk over hvordan Microsofts Dynamics 365 løpende oppdatereringsløsning One version med ny funksjonalitet og feilrettinger fungerer, samt gi tips og råd om hvordan du bruker denne best mulig. Det blir også satt av tid til spørsmål, forklarer Tommy Skaue, Senior Technical Architect hos Axdata og Dynamics Business Applications MVP.

Tidligere i år deltok han blant annet på Focus EMEA, der han delte sin kunnskap om temaet.

– Dynamics 365 for Finance and Operations oppdateres mer som en app enn som en tradisjonell ERP-løsing med store og tunge oppdateringer. Jeg håper å motivere deltakerene til å holde løsningen oppdatert gjennom å vise hvor enkelt det er, sier Skaue.

MVP-kollega Kurt Hatlevik fra EG var også foredragsholder under Focus EMEA. Han kommer til å gi en praktisk demonstrasjon av hvordan du publiserer transaksjoner i en Azure SQL database eller Common Data Services (CDS), og deretter analyserer salget i Power BI.

– Mitt foredrag handler ikke om å lage flott grafikk i Power BI, eller en teoretisk tilnærming til den perfekte løsningen. Jeg har fokus på praktisk detaljhandelsrapportering ved hjelp av Power BI, og vise hvordan det kan gjøres uten skreddersøm i løpet av noen få timer ved hjelp av Contoso demodata, forklarer Hatlevik.

Hvis det er praktisk Microsoft Dynamics 365-kunnskap du er på jakt etter er disse to sesjonene før lunsj på torsdag et godt valg.

Du finner komplett agenda og påmelding her.