Digitaliser HR-avdelingen

Dynamics 365 for Talent er Microsofts nye system for alle prosesser som har med ansatte å gjøre. Under DynUG-brukerkonferansen vil Malin Donoso Martnes vise hvordan systemet flytter deg fra Excel til automatiserte prosesser.

– Talent var tidligere en del av personell i Dynamics AX, men det er nå skilt ut og pusset opp. Det består av de tre modulene Core HR, Attract og Onboarding. I tillegg har Talent tett integrasjon mot LinkedIn, forklarer Malin Donoso Martnes, Seniorkonsulent hos PointTaken.

Hun jobber til daglig med Dynamics 365 for Customer Engegement (CRM) og Dynamics 365 for Talent og var den andre i verden til å bestå sertifiseringen for Talent. Hun kommer til DynUG brukerkonferanse torsdag 8. november for å dele erfaringer og kunnskap.

Attract hjelper deg med å finne de riktige kandidatene til jobben, Onboarding hjelper den ansatte med å enda raskere komme inn i bedriften og sparer dermed tid og frustrasjon ved oppstart, mens Core HR hjelper HR med de fleste oppgaver som omhandler ansatte. Denne modulen gir også en analyse slik at du kan hjelpe ansatte med å utvikle seg på en best mulig måte i bedriften, forklarer Martnes.

Microsoft beskriver selv Microsoft Dynamics 365 for Talent slik: «Ansett, videreutvikle og behold personer som sørger for gode resultater. Talent gir HR-teamet verktøyene de trenger for å tiltrekke toppkandidater og sette fart på fremgangen deres.» Du kan lese mer på Martnes egen bloggside om Microsoft Dynamics 365 for Talent.