– Verden er annerledes enn du tror

Nettskyen, kunstig intelligens og sikkerhet er tre av temaene Kristian Heim fra Microsoft tar for seg i sitt avslutningsforedrag «Reisen til digitalt nirvana» under DynUG-konferansen. Med 20 års erfaring i ryggen setter han dagens teknologiske utvikling i perspektiv.

– Mulighetene dagens teknologi gir er noe helt annet enn det mange er klar over. Verden er rett og slett annerledes enn du tror, og jeg vil vise litt hva som er mulig å få til, sier Kristian Heim, Senior Technical Sales Manager i Microsoft Norge AS

Han kommer til DynUG brukerkonferanse for å snakke om alt fra relevansen mellom instrumentbygging og skytjenester til kunstig intelligens, bots og verdens undergang.

– Jeg vil bruke bilder og video for å snakke om nettskyen, sikkerhet og kunstig intelligens. Jeg tenkte å bygge en chatbot live på scenen, og vise hvordan kognitive tjenester, ansiktsgjenkjenning, bildeanalyser og den type teknologi brukes i praksis.

Etter endt sivilingeniørutdannelse fra USA startet Heim hos Microsoft for 20 år siden. I mellomtiden har han jobbet hos blant annet Bordstep og Dell/EMC, før han i fjor kom tilbake til IT-giganten. Han har i dag ansvar på tvers av hele Microsofts portefølje, inkludert Cloud, Data/AI, Business Application og Modern Workplace.

– Jeg brenner for teknologi og hvordan du kan bruke den for å gjøre ting bedre og mer effektivt gjennom digitalisering og transformasjon. Foredraget mitt blir et dykk inn i tankesett og konsepter for den digitale reisen selskaper og bedrifter står ovenfor, sier Heim.

Du finner komplett agenda og påmelding her