Dette er verktøykassen til Microsoft

Kombinerer du Microsoft Dynamics, Azure og Office med Microsoft PowerPlatform har du tilgang til en enorm verktøykasse. Det er tema når teknisk spesialist Fredrik Sætre gir deg et fugleperspektiv på mulighetene du kanskje allerede sitter på.

– Det har skjedd utrolig mye på Microsoft-plattformen det siste året, særlig hvis du inkluderer det vi skal levere de neste seks månedene. Det er lett å miste oversikten hvis du ikke holder deg oppdatert, forteller Fredrik Sætre, teknisk spesialist på Dynamics-plattformen hos Microsoft Norge.

Han kommer til DynUG-brukerkonferansen 25. og 26. november for å gi deltakerne et overordnet blikk over hvilke verktøy de allerede har tilgjengelig – og over bredden i løsninger Microsoft tilbyr.

– Hvis du tenker deg Microsoft Dynamics, Azure og Office som tre hub-er med Microsoft PowerPlatform i midten har du uante muligheter til disposisjon, enten det er integrasjon med PowerApps, automatisering med Flow eller innsikt via Power BI. Her har du verktøyene du trenger til å løse nesten enhver utfordring, uansett om det er innen forretningsapplikasjoner på alle nivåer, eller fra et digitaliseringsperspektiv, for eksempel med IoT, maskinlæring og kunstig intelligens.

Sætre har vært med på DynUG-konferansen i flere år, og ser frem til å møte brukerne ansikt til ansikt.

– DynUG-konferansen er det viktigste arrangementet i Norge for de som ønsker å holde seg oppdatert på hva Microsoft kan tilby av forretningsapplikasjoner, og jeg gleder meg til å delta nok en gang, understreker han.

Les også: Kundene må tilpasse seg

Se høydepunkter fra agendaen og meld deg på her