Teknisk dypdykk i livssyklus

Løsningsarkitekt Tommy Skaue tar et teknisk dypdykk ned i hvordan endringer i arkitekturen påvirker partnere som implementerer, håndtering av applikasjonslivssyklus og neste generasjon miljøarkitektur under DynUG-konferansen i november.

– For å kunne levere tilpasninger til Finance and Operations har utviklere for AX2012 og tidligere versjoner av produktet blitt nødt til å sette seg inn i Visual Studio, Azure DevOps (tidligere VSTS) og alt rundt dette, forklarer løsningsarkitekt Tommy Skaue hos Microsoft Norge.

Den tidligere AX MVP-eren er et kjent ansikt hos tidligere deltakere på DynUg-konferansen. I år holder han to foredrag beregnet på de som trenger å vite hva den nye strategien til Microsoft betyr for fremtiden.

– Utviklingen går mot et enda strengere regime for hvordan tilpasninger både promoteres til produksjon. Neste generasjon arkitektur baserer seg på «Self-Service deployments», og det er en kjent sak at det er snakk om «containers» i stedet for fullverdige servere (IAAS).

Utviklingen påvirker hvordan tilpasninger kan promoteres, og det påvirker prosessen for kunder og partnere.

– Mitt fokus vil være hvilken praktisk konsekvens det har for kunder og partnere. I tillegg vil jeg ta for meg nyheter for kildekodehåndtering, der det også er mange endringer som vil få praktiske konsekvenser. Målet er å besvare hvordan disse endringene påvirker arbeidet til partnere som leverer implementasjoner, og hvordan dette også er interessant for kunder, sier Skaue.

Les også: Kundene må tilpasse seg

Se høydepunkter fra agendaen og meld deg på her