Eget Power-spor på DynUG

Stadig flere tar i bruk Microsoft Power Plattformen for bedre innsikt og enklere tilgang til egne data. Under DynUG-konferansen i november kan du på mandagen følge et eget Power-spor som gir deg dypere innsikt.

Tidligere i år sa Microsoft-toppsjef Satya Nadella at Microsoft 365, Dynamics 365 og Power Platformen, ved siden av Azure er kjernen av alt Microsoft jobber med for tiden. Under DynUG-konferansen i november vil du få innsikt i hva plattformen inneholder; med egne sesjoner for analyseverktøyet Power BI, PowerApps, arbeidsflyt med Microsoft Flow og felles datamodell og dataflyt via Common Data Service (CDS).

– Stadig flere organisasjoner ser verdien av å bruke data til å drive forretningsresultater. De lagrer store mengder data i nettskyen og har blitt mer effektive på utnyttelse av data og signaler fra en rekke forskjellige kilder. Det er her Microsoft Power Platform kommer inn, forklarer Hans Kristiansen fra Capgemini.

Han er kjent for DynUG-publikumet som en av landets fremste på Power BI. Nå har han sammen med kollega Gjert Hammersland og teknisk spesialist på Dynamics-plattformen Fredrik Sætre satt sammen fem foredrag som presenterer plattformen i sin fulle bredde. Det blir et dypere dykk inn i hvordan du kan forbedre produktiviteten.

– Fordi Power BI, PowerApps og Microsoft Flow er utviklet for å fungere sammen, kan alle i hele bedriften din raskt og enkelt bygge tilpassede apper, automatisere arbeidsflyter for å forbedre produktiviteten og analysere data for innsikt, uansett tekniske kompetanse. Målet er å gi deltakerne en helhetlig oversikt over Microsoft Power Platform og hvilke muligheter den tilbyr, understreker Kristiansen.

Følgende sesjoner følger Microsoft Power Platform mandag 25. november:

Les mer og meld deg på her!